Pulpe de pui crocante

de Corinuta in Pui, 25 Noi 2010 | 13937 vizualizari

 

Intr-o seara a venit Cristi acasa cu doua caserole de pulpe dezosate.........a fost promotie, asa ca, pe langa reteta de pulpe umplute a lui Robert pe care era musai sa o incerc :D, am mai pregatit o tava de pulpe crocante. Cam asta e povestea pulpelor.........au fost dilicioase!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate (cca 500 g)
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g cascaval ras
  • sare,piper macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui crocante:

Se spala pulpele, se lasa sa se scurga si se taie in doua. Ouale condimentate cu sare si piper se bat bine. Se amesteca cascavalul ras cu pesmetul pe o farfurie, pe alta farfurie faina cu putina sare.

Se trece fiecare bucata de carne prin faina, ou, pesmet cu cascaval si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Se dau pulpele la cuptorul incins pana se rumenesc, cca 20-30 de minute pe fiecare parte - mie imi plac rumenite bine:)

Merg foarte bine alaturi de cartofi prajiti, dar le puteti servi cu orice garnitura va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca