Pulpe de pui, crocante si picante

de lia maria in Pui, 11 Apr 2010 | 9121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 pulpe pui, fierte
  • 100 g pesmet
  • 100 g cascaval
  • 100 gr faina
  • Sare, piper, boia iute
  • 200 ml ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui, crocante si picante:

Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor.

Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale.

Pulpele, se portioneaza (daca sunt intregi) si se trec prin faina, ou, apoi prin amestecul de pesmet .

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet de hartie.

TIPS-URI

1

se servesc simple sau cu diferite garniture : legume,cartofi,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui, crocante si picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu legume