Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti

de Zamfira in Pui, 27 Ian 2013 | 5334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 8 feliute de cascaval
  • 3-4 atei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • cimbru
  • pesmet
  • ulei
  • carofi
  • praf de usturoi
  • rozmarin
  • 1 lingura boia dulce sau picant
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti:

Pentru pulpele de pui cu cascaval: spalam pulpele, le saram si piperam. In mijloc(partea interioara) punem patrunjel verde tocat, usturoi maruntit si o feliuta de cascaval. Rulam pulpa, o prindem cu o scobitoare si o dam prin ou batut cu cimbru si o lingura de faina. Apoi le dam prin pesmet. Asezam pulpele pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei.

Cartofi crocanti: curatam, spalam cartofii. Ii feliem (mai maricei), ii ungem cu 2-3 linguri ulei, apoi presaram un amestec din: malai (o cana), o lingura praf de usturoi, 1 lingura boia dulce sau picanta si sare. Omogenizam totul prin scuturare. Asezam cartofii pe tava, langa carne.

Timp de coacere: pulpele: 50 minute, cartofi: 60 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi nisiposi