Pulpe de pui cu ceapa rosie si portocale

de MotanLaOale in Pui, 17 Dec 2018 | 2889 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cepe rosii
  • 2 portocale
  • 50ml ulei
  • 50g unt
  • condiment pentru pui
  • condimente ierburi de gradina
  • boia
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa rosie si portocale:

Pulpele se curata, se spala bine si se usuca cu un prosop.

O portocala se stoarce si in zeama se amesteca bine toate condimentele.

Se pune uleiul intr-o tava, se pun pulpele si se ung bine cu amestecul de condimente.

Ceapa se curata, se taie bucati mari si se pune in tava.

Portocala ramasa se taie capetele, se feliaza si se pune in tava.

In zeama de condimente ramasa se pune 100ml apa si se toarna in tava.

Pe pulpe se pun bucatele de unt.

Se introduce in cuptorul princalzit pentru 1 ora.

Se intorc de doua ori.

Cand sunt rumenite frumos si ceapa facuta sunt gata.

Se pot manca cu garnitura dorita.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa rosie si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma