Pulpe de pui cu ceapa si rosii

de MotanLaOale in Pui, 16 Feb 2012 | 7740 vizualizari

 

Mi-a facut pofta Medi zilele trecute si a trebuit sa fac. Am facut doar doua ca nu mananc decat eu. Foarte bune au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 200g rosii taiate (sau 3 rosii)
  • 2 linguri ulei
  • 2 foi dafin
  • cimbru
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa si rosii:

Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs.

Se pune uleiul intr-o cratita sau vas termoizolant, se pun pulpele si se tavalesc bine prin ulei.

Se presara pe pulpe vegeta, piper, boia, cimbru si 2 foi de dafin.

Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se adauga peste pulpe.

Se adauga rosiile taiate si putina apa si se introduce in cuptor pentru 40-50 minute.

Din cand in cand se stropesc cu sosul din cratita.

Cand sunt gata se pot presara cu marar sau patrunjel verde.

Eu nu am pus ca nu prea imi place verde.

Se serveste alaturi de o garnitura care va place.

Eu am mancat cu cartofi acordeon si pepene murat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu sos de ceapa