Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor

de T I M E A in Pui, 14 Iul 2013 | 12419 vizualizari

 

Recomand cu drag aceasta varianta de pulpe pt iubitorii de ceva picant si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe inferioare de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1 lingurita chili
  • 1 lingurita rasa boia de ardei dulce
  • un pic de piper
  • busuioc verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor:

Pulpele le curatam de piele si le spalam bine.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele si busuiocul tocat marunt.

Pulpele le punem in bolul cu condimente si le intoarcem pe toate partile.

Lasam la rece timp de o ora.

Asezam apoi pulpele intr-o tava si scurgem si uleiul cu condimente peste ele.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam al cuptorul preincalzit la 190 de grade.

Dupa 30 minute indepartam folia de Al. si intoarcem pulpele de pe o parte pe alta si mai lasam aprox 20 de minute.

Scoatem din cuptor si putem servi cu orice garnitura: piure de cartofi, orez, legume.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare in sos la cuptor