Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 4324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 300 g ciuperci
  • 100 ml vin alb
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari:

Caliti pulpele de pui in un pic de ulei de masline ,dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate julien pana cand se inmoaie .Adaugati ciupercile si vinul alb si lasati sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugati pasta de rosii dizolvata cu apa .

Condimentati cu sare.piper si busuioc si lasati sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta englezeasca cu pui