Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 4437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 300 g ciuperci
  • 100 ml vin alb
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari:

Caliti pulpele de pui in un pic de ulei de masline ,dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate julien pana cand se inmoaie .Adaugati ciupercile si vinul alb si lasati sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugati pasta de rosii dizolvata cu apa .

Condimentati cu sare.piper si busuioc si lasati sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche "Bucataras 2010"