Pulpe de pui cu crusta de iaurt

de silvi0ara in Pui, 1 Iul 2010 | 5600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 300g iaurt
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita radacina de ghimbir rasa
  • 1 varf de cutit boia de ardei dulce
  • 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita rasa de sofran  
  • 2 linguri smantana de gatit
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu crusta de iaurt:

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de gatit sarea si piperul dupa gust.
Pulpele de pui se spala,  si se aseaza intr-o tava de copt de yena cu putin ulei.
Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute.
Pulpele de pui preparate se servesc pe farfurie, alaturi de salata  care va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

02.07.2010, 09:05

Am auzit ca se da si la pachet...si am venit si eu! Super arata!

silvi0ara 1

02.07.2010, 10:30

Sigur Juli.

nadina73 1

04.07.2010, 22:53

super bine arat a nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate la cuptor cu orez