Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Apr 2011 | 5710 vizualizari

 

am de cateva luni betele pentru frigarui si daca frigarui cu carne n-am apucat sa fac, am zis sa le folosesc totusi la ceva :)) asa ca am facut cartofii :D

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • nucsoara
  • 50 ml vin
  • 2 bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor:

Spalam pulpele si cartofii.

Pulpele le lasam intregi, le crestam din loc in loc, apoi le condimentam dupa gust.

Cartofii ii taiem rondele nici prea groase, nici prea subtiri.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei, punem pulpele si cartofii pe care i-am infipt in betele pentru frigarui, apoi i-am condimentat si pe ei dupa gust.

Dam la cuptorul preincalzit o ora la foc mediu, la jumatatea intervalului intoarcem atat carnea, cat si cartofii pe cealalta parte.

Dupa ce s-au facut cartofii si carnea, stropim totul cu vin si mai lasam inca 15 minute la cuptor.

Servim alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]