Pulpe de pui cu gutuie

de Bucataras Medi in Pui, 4 Mar 2010 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 pulpe superioare de pui;
  • - 1 gutuie;
  • - 250 ml vin alb sec;
  • - boia iute/dulce;
  • - marar uscat;
  • - ulei de masline;
  • - sos de soia;
  • - sare, piper;
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu gutuie:

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia iute/dulce, marar uscat si cateva picaturi de sos de soia. Gutuia se taie cubulete. Se asaza carnea intr-o tava si se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se adauga vinul, putina apa si cubuletele de gutuie. Se da la cuptor, la foc potrivit si din cand in cand carnea se stropeste cu sosul din tava. Cand carnea si bucatile de gutuie sunt gata facute, se scoate tava din cuptor se asaza pe o farfurie cate o bucata de friptura, cateva cubulete de gutuie si o garnitura de orez sau ce va place altceva.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu gutuie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

10.03.2010, 12:31

Da, Ionix sa stii ca este bun.................

silvi0ara 1

18.03.2010, 11:00

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:05

Te astept la masa,Silvioara...................

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure