Pulpe de pui cu masline si lamaie

de katty in Pui, 30 Aug 2017 | 2356 vizualizari

 

Aceasta reteta mi-a facut cu ochiul de cand am vazut-o.https://www.bucataras.ro/retete/pui-cu-masline-si-lamaie-83691.html. Cu scuzele de rigoare ca inca nu stiu daca pe autoarea ei o cheama Mimi sau Rahela, cu modificarile facute de mine, pe ici ,pe colo, prin punctele esentiale ;),adica pulpele inferioare le-am schimbat cu unele superioare(ca de alea aveam prin congelator),condimentele le-am adus catre zona mediteraneana, am scos ceapa din decor si le-am pregatit la Multicooker pentru simplu motiv ca nu am avut curaj sa pornesc cuptorul pe canicula.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare de pui
  • o mana de masline
  • 1 lamaie taiata felii
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano
  • 1 lingura ulei
  • 150 ml sos de rosii
  • 1 ingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu masline si lamaie:

Presaram pulpele spalate, curatate si scurse cu sare, piper si oregano uscat. Le lasam 15 minute la rece, apoi le punem la Multicooker impreuna cu lingura de ulei pe modul Fry. Le lasam pana se rumenesc pe ambele parti, apoi adaugam sosul de rosii, lamaia, maslinele si zaharul.

Adaugam putin piper, oregano si schimbam pe modul Bake, 180 de grade, pana sosul se leaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu masline si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos ca la Buzau