Pulpe de pui cu morcov si busuioc

de alice_ciobanu in Pui, 20 Mai 2011 | 5416 vizualizari

 

O friptură minunată pentru o masă cu prieteni invitaţi.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • un morcov mare
  • 3-4 căţei de usturoi
  • busuioc
  • ulei de măsline
  • un pahar de vin roşu (contrar variantelor clasice cu vinul alb)
  • foi dafin, delikat, oregano foarte puţin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu morcov si busuioc:

Într-o tavă se pune un strat de rondele de morcov, după care se aranjează pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi tăiat şi restul rondelelor de morcov, apoi se presară condimentele, mult busuioc, delikat şi se stropeste cu ulei de măsline. Se toarnă apoi un pahar de vin roşu, se acoperă cu o foaie de aluminiu şi se dă la cuptor pentro o oră, la foc mijlociu. După 15 minute scoatem foaia de aluminiu şi lăsăm totul la cuptor până se rumenesc frumos. Din 15 în 15 minute se stropesc pulpele de pui cu zeama din tavă şi se mai întorc din când în când.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu morcov si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in portofel