Pulpe de pui cu orez la tava

de RuxyRux in Pui, 18 Ian 2011 | 17052 vizualizari

 

La prima vedere o mancare simpla, insa deosebit de delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • O cana de orez
  • 4 pulpe de pui maricele
  • un cubulet de unt
  • o ceapa medie
  • 5 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • un praf de piper
  • apa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu orez la tava:

Spalam si curatam pulpele de pui .

Punem uleiul in tava, asezam pulpele de pui, apoi orezul spalat si ceapa taiata in doua.

Taiem bucatele din cubuletul de unt si punem peste fiecare bucata de carne.

Adaugam apa cam pana pe la jumatate si potrivim de sare si piper.

Dam la foc o ora, si in functie de cuptor mai lasam in plus 15, sau 20 de minte sa se rumeneasca frumos.

Din cand in cand mai ungem deasupra cu sosul de la orez.

E un fel de mancare grozav de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez la tava" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (47)

Mitinita 1

27.01.2011, 14:26

gaby si mie si merge incercata cu arome diferite!!!deci toate orezurile alea pe care le fac eu le pun in tava cu puiul si voila mai am tot un pui cu orez de la aziz de incercat

RuxyRux 1

27.01.2011, 19:06

Love you too Miti scumpa ma bucur ca au mancat printesele tale minunate

RuxyRux 1

27.01.2011, 19:07

Gaby ...nu te solicita sigur

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor