Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana

de Bya Ralu in Pui, 30 Iul 2012 | 6635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2-3 linguri smantana
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • ulei masline
  • vin alb
  • 1 morcov
  • piper alb,sare,boia dulce,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana:

Pulpele de pui se pun la fiert timp de 15-20 minute, se scot intr-un castron si se condimenteaza. Le adaugam intr-un ceaun cu putin ulei de masline sa se prajeasca putin.

Separat se pun la calit ciuperciile cu morcovul dat pe razatoare, se pune sare si piper si se lasa 10 minute. Intr-un wok adaugam pulpele de pui si ciupercile. Se adauga zeama de la supa formata din fierberea pulpelor de pui, cat sa acopere si se lasa la foc mediu la fiert. Adaugam si rosiile in bulion, iar cand e aproape gata se pun lingurile de smantana si se amesteca usor.

Se serveste cu piure de casrtofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (21)

Maria68 1

30.07.2012, 20:30

yammy,yammy

iry-gabriela 1

30.07.2012, 20:40

Bya Ralu 1

31.07.2012, 10:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]