Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin

de Bucataras Medi in Pui, 11 Oct 2015 | 2925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 200 ml supa
  • 200 ml vin rosu
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 8 rosii chery
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin:

Curatam si spalam pulpele.
Punem pulpele intr.in vas cu apa rece in care am adaugat un strop de sare.Lasam sa dea in fiert,spumam si apoi lasam la fiert circa 8-10 min.
Scoatem carnea,o condimentam cu sare si piper  si o asezam intr.o tava.
Pasta de rosii se amesteca cu supa si o turnam peste carne.
Adaugam vinul,rozmarinul ,usturoiul pisat si rosiile chery.
Potrivim dupa gust cu sare si piper.
Dam la cuptor pana cand sosul scade si pulpele sunt bine facute.
Servim alaturi de o garnitura si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos curry