Pulpe de pui cu vinete si cartofi

de ANCA in Pui, 24 Noi 2009 | 13556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • o vanata
  • suc de rosii
  • usturoi
  • o lingura mustar
  • cimbru, maghiran
  • dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vinete si cartofi:

Mustarul, cimbrul, maghiranul, sarea, piperul si 2 linguri ulei de masline se amesteca bine, cu pasta obtinuta se ung bine pulpele, se lasa la rece cateva ore, apoi se aseaza intr-un vas yenna, se adauga un pahar cu apa, se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se pun la cuptor 20 min.

Legumele se taie cubulete, vinetele le-am avut din congelator, deja taiate. Se pun in vas, pulpele de-asupra, se mai adauga putina apa si se pun iar in cuptor 10 minute.

Sucul de rosii se amesteca cu usturoi pisat, si se adauga cand sunt legumele aproape gata.

Salata: dupa gust, orice fel. Noi am mancat cu gogosarii in suc de rosii dupa reteta Oanei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vinete si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]