Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

de Constelatialeu in Pui, 5 Iun 2013 | 3800 vizualizari

 

Nu prea stiam ce sa fac si am scos si eu din frigider ce mi-a picat la indemana.A fost bun ca nu mai este sau ne-a fost foame,inca nu m-am dumirit...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui mai mari
  • 50-60 ml ulei de masline
  • 3 lingurite mustar frantuzesc cu bobite
  • 2 lingurite delicat
  • 5-6 catei de usturoi crud
  • 3-4 feli de lamaie
  • 150 g cus-cus
  • 150 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval:

Am curatat si spalat pulpele,le-am uscat cu un servetel.Intr-o farfurie am pus uleiul de masline,mustarul,delikatul si usturoiul maruntit,am omogenizat totul si am imbracat pulpele in acest amestec.Le-am lasat vreo 2 ore la frigider.Apoi le-am pus in cratita am turnat si restul de amestec din farfuria unde au stat pulpele si am adaugat o cana cu apa,le-am dat la cuptor cca 1 ora la foc moderat.Cand au fost gata,am taiat feliile de lamaie mai marunt si am mai lasat 10 min la cuptor.Le-am servit cu cus-cus fiert si cascaval ras.

Cus-cus-ul se adauga in apa care a inceput sa clocoteasca si le fierbem 6 min.Scurgem cus-cus-ul si presaram cascaval ras si sos de la friptura deasupra.

TIPS-URI

1

in apa in care fierbe cus-cus se adauga un pic de sare....

2

in cazul in care scade apa prea mult la pulpe mai adaugam,e bun si sosul lasat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui umplut