Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Noi 2014 | 6912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza topita Delaco
  • 100 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • rosii cherry
  • unt
  • 1 ou
  • 1 ardei
  • 50 gr smantana
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco:

Pulpele le punem la fiert cu un cub de knor.Sunca,ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei.Intr-un vas termorezistent punem bucati de unt,felii de branza topita,pulpele fierte,sunca,ceapa si ardeiul calit,felii taiate de cascaval,branza topita si d-am la cuptor pana se rumenesc pulpele.

Oul il batem cu sare si piper,adaugam smantana si lg de faina si facem un sos care il turnam peste compozitia din tava,rosii cherry si mai lasam la cuptor pana se leaga sosul.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui