Pulpe de pui la punga

de madi_marin in Pui, 28 Feb 2010 | 14657 vizualizari

 

Inspirata de Rivka, am facut si eu aceste delicioase pulpe la punga. Sunt foarte usor de preparat si rezultatul e super delicios....

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei
  • 1 punga pentru copt ( de la Fino)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele se spala, se sterg de apa, se ung cu ulei si se presara cu multe condimente. Se pun in punga de copt, se leaga ,  se inteapa in 2 locuri cu o scobitoare, apoi se pune punga intr-un castron de jena ( nu merge in tava, trebuie neaparat castron termorezistent, pentru ca altfel se lipeste punga , se arde si nu iese nimic bun!). Se da vasul la cuptor pe gratar la nivelul 1, deci nu direct pe plita, si se lasa cam 40 de minute, apoi se taie punga cu grija sa nu ne ardem cu aburul care iese si se mai lasa pana se rumenesc. Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

madi_marin 1

01.03.2010, 09:22

Dragilor....ma bucur ca va plac...sunt pulpele astea o nebunie....si eu o sa fac mai des ca merita.... Rivka ....si eu am cumparat un set de pungi fara condimente, dar cand am pus direct in tava s-a ars si de-aia acum folosesc un castron cu peretii mai grosi....

Rocsi 1

01.03.2010, 10:25

ce bina arata

elena1988 1

13.03.2011, 19:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi la vas de yena