Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut

de Bya Ralu in Pui, 12 Dec 2015 | 3830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 copanele de pui+3 aripi de pui
  • 200 g sana de la Danone
  • ulei de masline
  • condimente: sare/piper/patrunjel uscat/boia dulce
  • 1 ceapa mica alba
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut:

Bucatiile de pui se marineaza cu sana,condimente,se amesteca cu mana si se stropeste cu ulei de masline. Se lasa peste noapte intr-un vas acoperit in frigider.

Se pun bucatiile de pui intr-un vas de lut impreuna cu sosul format de la marinarea carnii.

Ceapa se taie solzisori, iar usturoiul felii si se pune in vasul de lut.

Se pune putina apa, se acopera cu "capacul" si se lasa la fiert pentru 45 minute, intorcandu-se pe ambele parti.

Se da inapoi la cuptor sa se rumeneasca putin,se lasa fara capac inca 15 minute.

Se servesc cu piure de cartofi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate cu sana in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu cartofi și carne de pui