Pulpe de pui mexicane

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2010 | 7275 vizualizari

 

Aceste pulpe sunt cu dedicatie...............pentru Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaa........dar eu stiu ca Dia nu poate sa manance singura si cu siguranta va servi toti bucatarasii.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui superioare
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • marar uscat
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita rasa cu zahar
  • patrunjel verde
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui mexicane:

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si  se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei.

In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si  otetul .Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul.

Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui mexicane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

diaconta 1

09.12.2010, 20:19

Degeaba Medi, daca iubirea nu-i reciproca

Cris2711 1

11.12.2010, 11:03

medi si ce se mai vede ca-ti place sa bucataresti ,5 ,la favorite cu reteta

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 13:53

Cris, intradevar imi place..........ma bucur ca si tie iti place reteta mea...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu piept de pui