Pulpe de pui picante cu bere si stafide

de mihaelar63 in Pui, 24 Ian 2020 | 4421 vizualizari

 

Bunatati pentru  Craciun
 Traiasca berea !!! Am mai redus din rezerva federala de bere, totusi mai este!!!! Cu gandul sa prepar pui cu bere, mi-a atras atentia aceasta reteta: https://evelinasfood.com/2016/11/23/copanele-de-pui-cu-bere-neagra/. Foarte gustoasa reteta !!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpe pui de casa
  • 500 ml bere
  • 2 linguri stafide
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • piper macinat
  • chilli rasnit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui picante cu bere si stafide:

  1. Pulpele de pui se taie in doua, se curata si se spala.
  2.  Se asaza carnea intr-un vas de ceramica termorezistent.
  3. Se condimenteaza cu sare, piper, chilli, ierburi de Provence si boia dulce de ardei.
  4. Adaugati stafidele si caciulia de usturoi taiata in  doua.
  5. Turnati deasupra berea.
  6. Dati vasul la cuptor timp de o ora.
  7. Spre sfarsitul coacerii intoarceti carnea de pe o parte pe alta pentru ase rumeni uniform.
  8. Decorati cu ardei iute rosu si cu ,,ceva "" verde. Eu am pus codite de praz.

                            Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

De preferat ar fi berea neagra.

2

Daca folositi bere blonda, puneti mai putine stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui picante cu bere si stafide" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui