Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez

de Satisfyyourcravings in Pui, 7 Iun 2014 | 3160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui cu piele si os
  • 2 oua fierte
  • orez fiert
  • 6 linguri sos Teriyaki
  • ceapa verde pentru ornat
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez:

Se acopera pulpele cu sare si piper si se toarna 4 linguri de sos Teriyaki peste. Se amesteca bine si se lasa la marinat, in frigider, 1 ora.

Se aseaza pulpele intr-o tava si se coc, pe raftul superior al cuptorului, 15 de minute, la 210 grade.

Se intorc, se ung cu restul de sos si se mai lasa 15 minute.

Se aseaza orezul in boluri, jumatati de ou si pulpele si se presara rondele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.06.2014, 21:39

Krystyan Trendy 1

08.06.2014, 11:40

grozave pulpele

mirela0911 1

09.06.2014, 09:50

Ce bine arata!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu pui si cartofi