Pulpe de pui umplute

de MotanLaOale in Pui, 7 Ian 2019 | 5043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 pulpe de pui dezosate (1,2 kg)
  • 50 g sunca de curcan
  • 70 g costita afumata
  • 50 g pastrama
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei capia
  • 50 g ciuperci
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet auriu
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele se curata si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare.

Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper.

Celelalte ingrediente se toaca marunt, iar cascavalul se rade prin razatoarea mare.

Se amesteca intr-un castron cu un ou, sare si piper pana la omogenizare.

Se ia fiecare felie de piept, se pune o lingura de compozitie si se ruleaza ca sarmalele.

Se pot pune scobitori daca nu stau rulate.

Se bat celelalte 3 oua cu sare si piper intr-o farfurie si se pune faina si pesmetul auriu in alte doua farfurii.

rulourile se dau prin faina, prin ou batut si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot consuma calde cu garnitura sau reci ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]