Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari

de mihaelar63 in Pui, 11 Ian 2011 | 6643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare dezosate [ fara piele ]
  • 2 gogosari
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 legatura mica   patrunjel verde 
  • 300 gr hribi de padure 
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura flori de busuioc rosu
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari:

Gogosarul taiat se inabusa in unt impreuna cu usturoi,sare si patrunjelul tocat .

Pulpele se sareaza,  se bat usor  si se umple cu umplutura de mai sus .

Se pun intr-o cratita [teflonata] , se fixeaza cu scobitori .

Pulpele se stropesc cu ulei,i vin alb + busuioc si se inabusa  la foc mic .

Sunt gata repede cam in 20 minute cand vinul a scazut si sunt usor rumenite .

Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti cu ceapa rosie .

TIPS-URI

1

Sarati cate putin la fiecare etapa  a prepararii , asa am vazut ca fac bucatarii celebrii . Si pe cuvant de nu iese papica mai gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mihaelar63 1

12.01.2011, 01:37

Kami , Laly , Luk, Miuta sunteti invitatele mele

gaby_duceag 1

12.01.2011, 07:48

vad ca like dadusem da' vorbe n-am avut)

elena1988 1

08.02.2011, 13:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante