Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi

de Bya Ralu in Rata, 28 Sep 2017 | 4211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • frunze proaspete de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa alba de apa
  • apa
  • vin alb
  • piper/vegeta
  • frunze de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi:

Pulpele de rata se curata bine de grasime, se clatesc si se usuca cu un servet de bucatarie.

Le condimentam si le crestam, punem felii de usturoi si frunze de busuioc si le asezam intr-o tava de ceramica.

Pune ceapa taiata feliute si usturoiul ramas.

Le stropim cu vinul alb si punem apa si acoperim cu folie de aluminiu.

Se da la cuptor pentru 1 ora 1/2- 2 ore, ca sa fie foarte fragede; inainte cu 10-15 minute, se inlatura folia si se lasa putin sa se rumeneasca.

Se servesc cu garnitura de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ancutsa 1

14.03.2018, 19:12

Foarte bune!

trifadalia 1

22.03.2018, 15:25

azi am fost in piata la mici cumparaturi, m-am uitat la pulpa de rata dar am avut retineri la cum este carnea de frageda sau atoasa, adica daca o va manca sau nu si fata mea

trifadalia 1

21.06.2018, 09:10

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos dulce-acrisor