Pulpe de rata pe varza la cuptor

de trifadalia in Rata, 4 Iun 2019 | 8124 vizualizari

 

       
 

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de rata
  • 1 varza ( 1,5 kg)
  • 200 gr bulion
  • cimbru macinat 2 lingurite
  • sare
  • piper
  • marinada:
  • usturoi
  • ulei de masline
  • marar
  • zeama lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata pe varza la cuptor:

Pulpele de rata se lasa de seara pana dimineata intr-o marinada formata din: ulei de masline, marar, usturoi pisat si putina zeama de lamaie.

A doua zi, varza se taie fasii se asezoneaza cu sare, piper si cimbru iar deasupra se toarna bulionul. Pulpele de rata se cresteaza deasupra pielii pentru a se scurge mai bine grasimea din ele peste varza, se pun deasupra verzei la cuptor, dand caldura sus si jos, 180 grade C, cam o ora acoperind tava cu o folie de aluminiu si încă o ora descoperita si intorcand carnea si pe partea cealaltă.

La servire se poate pune deasupra putina smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata pe varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza acra