Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 6 Ian 2015 | 23251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • 200 gr smantana
  • 200 gr ciuperci
  • rosii chery
  • 2 lg de ulei de masline
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor:

Intr-un vas de yena asezam ceapa taiata feliute,pulpele sarate si piperate,ciupercile taiate,rosile chery,2 lg de ulei de masline amestecate cu putina apa si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste putin.

Smantana o amestecam cu 1 lg de faina si turnam peste pulpe si mai lasam 5 minute la cuptor Putem folosi orice garnitura(eu am facut orez).

Pofta buna.

           

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]