Pulpe si piept de pui crocantoase

de Miha in Pui, 18 Oct 2009 | 10886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • 40 g pesmet
  • 300 g cascaval
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui crocantoase:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet, apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui crocantoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ANCA 1

13.11.2009, 12:38

nu mai gaseam reteta, eram sigura ca am comentat-o, dar nu le fac si eu si comentez dupa, normal, ca asa-i frumos!

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:48

Arata bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui