Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.
Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se  scot pe o hartie absorbanta.
Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.
Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu  gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si  ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.
Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si  bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o  culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand  sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline,  ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii  amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.
Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.
Pofta mare !