Pulpite marinate cu cartofi pai

de reisnaor_2006 in Pui, 20 Feb 2016 | 4952 vizualizari

 

Cele mai delicioase si lipicioase pulpite pe care le-am facut.
 

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpite de pui
  • 50 ml ulei de masline Cirio
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingura delikat Bulgarasi de savoare
  • 50 ml vin alb
  • ghimbir macinat
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • cartofi pai
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite marinate cu cartofi pai:

Intr-un castron am adaugat toate ingredientele si am facut o pasta.

Pulpitele le-am spalat, curatat si le-am adaugat peste pasta facuta.

Pe fiecare pulpita am uns-o bine si le-am asezat intr-un vas de yena pe care l-am bagat la cuptor la 200 grade.

Din cand in cand le-am mai uns cu zeama lasata si le-am intors de pe o parte pe alta ca sa se rumeneasca.Le-am servit alaturi de o potie de cartofi pai. Pofta buna!

TIPS-URI

1

De preferat dupa ce am uns pulpele cu condimente ar fi sa le tinem la marinat 1 ora la frigider ca sa se patrunda bine fiecare bucata de carne.

2

Sosul il putem face si cu sos de rosii, usturoi, cimbru,cu ce condimente doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite marinate cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]