Quiche cu branza si rosii

de Julie in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2010 | 8119 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 250 g faina,
  • 100 g unt ,
  • 1 ou,
  • 2 linguri apa,
  • sare

Pentru umplutura:  

  • 50 g bacon afumat,
  • 1 ceapa,
  • 2 oua,
  • 100 g branza,
  • patrunjel,
  • 100 ml smantana,
  • 4-5 rosii,
  • sare, piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu branza si rosii:

Din faina ,unt,ou, sare si apa se framanta un aluat omogen care se da la rece  30min. Ceapa se curata si se toaca marunt,apoi se pune la calit in 2 linguri ulei,
impreuna cu baconul taiat feliute. Dupa ce s-au rumenit , se opreste focul si se lasa sa se racoreasca.
Se bat ouale cu sare, piper,se adauga patrunjelul tocat marunt, smantana
si branza rasa.
Se scoate aluatul din frigider ,se intinde o foaie rotunda si se aseaza in tava unsa
cu ulei si tapetata cu faina, imbracand putin si peretii tavii.
Se pun ceapa si baconul in foaia de aluat, se toarna amestecul de oua, apoi
se pun rosiile taiate in feliute.
Se coace 25-30 minute in cuptorul deja incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]