Racituri/piftie de porc

de Criss in Porc, 20 Dec 2010 | 21125 vizualizari

 

Am facut si eu pentru prima data racituri si au iesit chiar foarte bune. Am facut o cantitate mica pentru ca la noi nimeni nu se omoara dupa preparatele de porc.

 

INGREDIENTE

  • -2 picioare (unghii) de porc
  • -un ciolan proaspat
  • -cateva bucati de soric
  • -sare, usturoi dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri/piftie de porc:

Carnea se curata, daca e cazul se parleste inainte, apoi se spala bine si se pune intr-o oala cu apa rece sa stea 30 minute. Se schimba apa din vas si se pune carnea la fiert. Apa trebuie sa fie suficient de multa incat sa acopere carnea de tot. Se pune sare si usturoi dupa gust si se pot pune si boabe de piper (eu n-am avut). Se fierbe la foc mic vreo 5-6 ore, pana se desprinde carnea de pe oase. In timp ce fierbe, se degreseaza. Grasimea se aduna deasupra si se face ca opojghita. E bine sa indepartam grasimea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri/piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]