Rasol alb la tavă

de Bunica in Vita, 9 Apr 2009 | 13412 vizualizari

 

O mîncare ce se face rapid …

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 800 grame bucata rasol alb de vita
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 3-4 linguri de bulion
  • 6-7 graunti de usturoi taieti marunt
  • o ceasca de vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb la tavă:

Se spala rasolul, se cresteaza la un centimetru si in crestaturi se pun 2 feliute de usturoi. Se aseaza in tava, se condimenteaza, se pun bulionul, vinul si uleiul. Se adauga apa cit sa-l acopere jumatate. Se lasa la foc potrivit circa 90 de minute.

Se serveste cu garnitura de legume sau cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu hrean si cartofi nature