Rasol de peste

de crisad in Peste, 11 Dec 2009 | 9216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • legume (morcov cartofi pastarnac )
  • peste (eu am folosit trunchi de merluciu)
  • hrean
  • marar
  • sare piper
  • usturoi
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

se pun legumele la fier in apa cu putin ulei si sare .dupa ce  fierb se scop pe un platou si se pune la fier pestele (dat cu sare) ciupercile le-am facut la cuptor cu sare si usturoi

.hreanul se da pe razatoare mica  se ameste ca putin otet si sare  marar . se serveste de preferinta fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]