INGREDIENTE
- 1 kg fasole verde fideluta
- mujdei de usturoi
- o legatura patrunjel verde
- piper
- un ardei iute
- otet aromat (cu catina), dupa gust
- ulei de masline
- sare
MOD DE PREPARARE RETETA Rasol picant de fasole verde:
Fasolea se curata si se fierbe cu putina sare, se scurge, se strpeste cu ulei de masline, se sareaza dupa gust. La salata asta eu folosesc mereu un otet aromat cu diverse ierburi, busuioc, cimbru, de data asta am avut cu catina, este un f bun digestiv.
Se adauga patrunjel tocat, ardeiul iute maruntit fin, piper daca mai e nevoie, mujdeiul, si se amesteca toate cu atentie sa nu se sfarame fasolea.
Se serveste ca salata rece, sau ca garnitura la friptura, este delicioasa si racoritoare!!
Rivka, sunt bine mah, sunt doar ocupata, cu jobul, copilul, casa, caldura e cireasa de pe tort... nu prea mai am timp de nimic.. dar scot eu capul din cand in cand cu cate ceva bun










































