Rasturnata cu struguri

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Oct 2015 | 4105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g margarina rama
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 500 g boabe struguri negrii
  • 3 linguri zahar
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu struguri:

Pregatim o tava cu dimensiunile de 28/18 cm cu hartie de copt,presaram 3 linguri de zahar si asezam boabele de struguri.Apoi pregatim blatul.topim margarina si o lasam sa se raceasca.

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare.Galbenusurile impreuna cu zaharul le mixam pana devin o spuma, apoi adaugam margarina topita si racita ( sa fie calduta nu rece de tot ), mixam bine.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si la final incorporam albusurile batute spuma, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.

Turnam compozitia peste struguri,dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii.Scoatem tava din cuptor si o lasam sa se racoreasca,apoi o rasturnam pe un platou. Se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de struguri