Rasucita

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2016 | 4236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foietaj
  • 1 conservă ciuperci
  • 200 g brânză de burduf
  • ketchup picant
  • oregano, cimbru
  • 1 gălbenuş pentru uns
  • seminţe de floarea soarelui, susan, mac, etc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucita:

Îndindem prima foaie de foietaj, îi decupăm marginile pentru a avea o formă rotundă. Ne putem ajuta şi de un vas rotund sau capac mai mare. 

Punem foaie pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

Ungem foaia cu ketchup, presărăm oregano şi cimbru.Punem bucăţele de brânză, ciupercile feliate şi stoarse foarte bine de zeamă.

Aşezăm deasupra a doua foaie rotundă. În mijloc punem o forma rotundă mai mică.

Tăiem felii triunghiulare până în forma rotundă.

Răsucim fiecare triunghi bine, bine strâns.Ungem suprafaţa răsucitei cu un gălbenuş de ou, presărăm seminţe deasupra.

Punem tava în cuptorul preîncălzit pentru 20-25 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute