Ratatouille de legume cu branza

de amalia01 in Mancaruri de legume, 30 Iul 2020 | 2154 vizualizari

 

Vara este plină de legume.

Haideți să umplem farfuriile de culoare!



P.S. Această rețetă fusese gândită ca o garnitură, dar s- a transformat într-un fel principal. Fiindcă a fost " genială "!



Rețete de vară

 

INGREDIENTE

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 roșii
  • 200 g telemea
  • 200 g cașcaval
  • puțin unt
  • 2 lg pesmet
  • sare, piper
  • pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille de legume cu branza:

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți.
Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare.
Pătrunjelul îl toci mărunt.
Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet.
În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple.
Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras.
Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute.
Servești imediat cu pătrunjel verde.

Să aveți poftă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille de legume cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la gratar