Ravioli cu caşcaval la cuptor

de ionix in Paste, 19 Dec 2010 | 12314 vizualizari

 

eşti obosită şi n-ai chef de nimic??? atunci pastele astea ar putea fi o soluţie de moment... până găteşti ceva mai sănătos şi mai zdravăn...

 

INGREDIENTE

  • o pungă de raviloi cu brânză
  • o lingură cu unt
  • circa 150 g caşcaval pentru toast
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu caşcaval la cuptor:

Ravioli se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

După ce au fiert pastele, ungem tava cu unt. Punem un strat de pastele fierte, jumătate din ele, iar peste radem caşcaval dat pe ochiurile mari de la răzătoare.

Punem restul de paste şi radem iar caşcaval.

Se dă la cuptor, la foc mediu, până când se topeşte caşcavalul. Eu le-am ţinut vreo 10 minute.

Se servesc calde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu caşcaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu ciuperci (hribi) si alune