Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco

de Geanina87 in Paste, 31 Aug 2013 | 6518 vizualizari

 

Iubesc spanacul in orice combinatie, de aceea am incercat sa fac ravioli cu spanac. Ma rog...au iesit cam mari,dar nu cred ca are importanta dimensiunea. In plus, e pentru prima data cand fac, deci....ma iertati,da?

 

INGREDIENTE

  • Ravioli :
  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • sare
  • 1 lingura apa
  • Umplutura :
  • 150 g spanac congelat
  • 1 lingura crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de ulei
  • Sos :
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie de crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco:

Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura.

Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele.

Umezim jumatate din marginea cercului si sigilam cu ajutorul unei furculite introduse in faina.Se fierb ca pe paste in apa sarata clocotita, iar cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt fierte.

Se servesc cu sos de care doriti. Eu l-am facut dintr-o ceapa tocata marunt si prajita, amestecata cu o cutie de crema de branza cu verdeata. L-am condimentat si am trecut la ....mancat :))

TIPS-URI

1

In umplutura de ravioli se poate inlocui spanacul cu ceea ce va place sau se poate adauga si ceapa prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne