Ravioli Quattro Formaggi

de bianca92 in Paste, 20 Sep 2013 | 7447 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva bun cu multa branza?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr Ravioli
  • 100 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr mozzarella
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • sare (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli Quattro Formaggi:

Se pun ravioli la fiert conform indicatiilor de pe pachet.

Intre timp taiem cubulete cascavalul, gorgonzola si mozzarella, iar parmezanul il razuim.

Dupa ce s-au fiert ravioli, le strecuram si pregatim sosul: intr-o oala punem untul si uleiul la incins. Dupa ce s-a topit tot untul adaugam smantana. Cand incepe sa fiarba adaugam toate cele 4 feluri de branza ( gorgonzola mozzarella si cascavalul cubulete precum si parmezanul razuit). Amestecam continuu pana se topesc toale cele 4 feluri de branza apoi se adauga ravioli in acest sos. Se amesteca bine si se adauga sare dupa gust.

Se serveste cald cu putin parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli Quattro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]