Reteta de preparare a papanasilor

de Sim0na in Prajituri, 16 Mar 2012 | 3544 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Multumesc Licuta Marin ptr reteta!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 100 g branza dulce de vaci
  • 2 linguri rase zahar
  • 1 ou
  • ½ lingurita bicarbonat
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 50 - 60 g faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Am amestecat bine oul batut cu zaharul, apoi am adaugat branza de vaci sfaramata, bicarbonatul, sarea, zaharul vanilat. Am amestecat bine, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand cu mana pana se formeaza un aluat usor de modelat.

Cu mainile infainate am impartit aluatul in 6 bucati, pe care le-am facut bile. Am aplatizat bilele cu mana, apoi am facut cate o gaura in mijlocul fiecarei bilute.

Intr-o cartita, am pus suficient ulei de incins, prajind papanasii pe ambele parti, la foc mic, fara insa a-i arde.

I-am servit cu dulceata de visine si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-papanasi dietetici