Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

de Irina in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 11033 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g branza de vaci
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • 200 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata:

Reteta de preparare a papanasilor

Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste.

Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt. 

Se infaineaza mana, se formeaza cercuri din aluat si cate o biluta si se pun la prajit in ulei incins. 

Se scot papanasii pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care se aseaza pe un platou si se toarna deasupra smantana si dulceata preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon