Reteta de preparare a papanasilor fierti

de iry-gabriela in Dulciuri, 19 Ian 2013 | 6552 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
de papanasi prajiti in baie de ulei cu smantana si dulceata tot am mancat si bineinteles m-am cam saturat asa ca am incercat varianta papanasilor fierti care sunt o bunatate si pe care ii poti ervi tot cu smantana...ma repet:.sunt o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr de branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 2 linguri de zahar,
  • un plic de zahar vanilat
  • faina cat sa iasa un aluat usor de modelat,
  • smatana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Pentru inceput batem ouale cu zaharul, apoi le adaugam peste branza impreuna cu zaharul vanilat. La final adaugam faina si amestecam pana se formeaza un aluat usor de modelat, din care facem bile cat o nuca.

Separat punem intr-o oala apa la fiert cu un pic de sare si o lingura de ulei, iar cand apa este la punctul de fierbere adaugam bilele una cate una si le lasam sa fiarba pana se ridica la suprafata si apoi le scoatem intr-un bol. Adaugam smantana cat sunt fierbinti.    

Sunt o bunatate.

Pofta buna la desert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort nemtesc cu branza