Reteta de preparare a papanasilor fierti

de iry-gabriela in Dulciuri, 19 Ian 2013 | 6883 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
de papanasi prajiti in baie de ulei cu smantana si dulceata tot am mancat si bineinteles m-am cam saturat asa ca am incercat varianta papanasilor fierti care sunt o bunatate si pe care ii poti ervi tot cu smantana...ma repet:.sunt o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr de branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 2 linguri de zahar,
  • un plic de zahar vanilat
  • faina cat sa iasa un aluat usor de modelat,
  • smatana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Pentru inceput batem ouale cu zaharul, apoi le adaugam peste branza impreuna cu zaharul vanilat. La final adaugam faina si amestecam pana se formeaza un aluat usor de modelat, din care facem bile cat o nuca.

Separat punem intr-o oala apa la fiert cu un pic de sare si o lingura de ulei, iar cand apa este la punctul de fierbere adaugam bilele una cate una si le lasam sa fiarba pana se ridica la suprafata si apoi le scoatem intr-un bol. Adaugam smantana cat sunt fierbinti.    

Sunt o bunatate.

Pofta buna la desert!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernite dulci