Reteta de preparare a papanasilor fierti

de angyb in Prajituri, 4 Feb 2013 | 8813 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor

    500 g branza de vaci
  • 120 g gris
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • pesmet +zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu grisul oul si zahar. Din compozitia obtinuta se formeaza bilute mici, dupa care se fierb in apa clocotita cu sare. Papanasii sunt gata cand se ridica la suprafata.

Separat topim untul adaugam pesmetul si o lingura de zahar si se lasa pe foc cateva minute avand grija sa nu se arda. Se adauga papanasii si se rostogolesc bine prin pesmet.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]