Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Angelina_Elena in Mancare copii, 20 Iul 2013 | 10740 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza proaspata Delaco (0,2% grasime)
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri gris
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt + 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branzica cu grisul, zaharul, oul si faina.

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.

Untul se topeste intr-o tigaie, apoi adaugam pesmetul, zaharul si lasam la foc mic cca. 5 minute (Atentie!!!sa nu se arda).

Cu mainile date cu faina ne apucam sa  formam bilute din compozitia de branza.

Cand apa incepe sa fiarba punem papanasii.

Acestia sunt fiertii cand se ridica la suprafata.

Se scot cu o paleta si se rostogolesc prin pesmet.

Se pot servi cu smatana si dulceata sau sos de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]