Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

de Bucataras in Pui, 9 Apr 2024 | 3168 vizualizari

 

Andra Mihail vă arată astăzi o modalitate ingenioasă de a folosi snitelele de pui rămase de la o cină anterioară, transformându-le într-o rețetă delicioasă cu sos de parmezan și usturoi. Această idee simplă îți va economisi timpul și banii și îți va oferi o masă super gustoasă a doua zi!
Pentru Rețeta de pui cu sos de parmezan și usturoi sunt necesare următoarele ingrediente: șnițele de pui, usturoi, smântână, parmezan.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Rețeta de pui cu sos de parmezan și usturoi:
  • 4-5 bucăți de snitele de pui
  • 1 ceapă
  • 5-6 căței de usturoi, mărunțiți
  • Praf de usturoi
  • 3-4 linguri de ulei de măsline
  • 400 g smântână de gătit
  • 50-60 g parmezan ras
  • oregano proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul.

Tocați mărunt ceapa și usturoiul și adăugați-le în tigaie. Căliți puțin până devin aurii.

Turnați smântâna de gătit in tigaie și amestecați bine pentru a combina toate ingredientele. Adăugați parmezanul ras și continuați să gătiți sosul până când se îngroașă ușor și parmezanul se topește complet. Condimentați cu sare și piper după gust.
Presărați puțin praf de usturoi peste snitelele de pui pentru a adăuga un plus de aromă si adăugați-le peste sosul de smântână.

Presărați oreganol proaspăt peste sosul de pui cu parmezan și usturoi. Serviți șnitelele de pui cu sos de parmezan și usturoi calde alături de orez, paste sau legume proaspete.

Simplu si gustos, nu-i așa?

Dacă îți rămân șnițele, le poți tranforma într-un delicios Pui cu sos de parmezan si usturoi, Snitel unguresc  servite cu o Salata de cruditati.

Vezi si reteta de Frigarui de pui cu usturoi si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci