Reteta de pulpa de porc in sos picant

de Caty in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2024 | 4999 vizualizari

 

La foc mic, am facut o pulpita de porc in sos picant, numai buna de mancat cu o garnitura de orez, mamaliga sau piure.
Pentru Reteta de pulpa de porc in sos picant ai nevoie de doar cateva ingrediente: pulpa porc, ceapa, ulei, condimente, pasta de tomate.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de pulpa de porc in sos picant
  • 800 g pulpa de porc
  • 200 g ceapa
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita piper mozaic proaspat macinat
  • 1 lingurita rasa vegeta
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 foaie dafin
  • 1/2l ingurita cimbru
  • 5 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pulpa de porc in sos picant:

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant

Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a rumenit usor pe toate partile.
Am adaugat ceapa taiata marunt si am calit-o putin impreuna cu carnea. Am adaugat apoi apa fierbinte, boiaua de ardei, foaia de dafin, am pus capacul si am fiert la foc mic, adaugand cate putina apa, aproximativ 60minute. Atat a durat sa fiarba carnita mea.
Am pus apoi pasta de tomate, cimbrul, usturoiul tocat marunt, vegeta, piperul mozaic macinat, am mai pus putina apa pentru a se forma sosul si am mai lasat sa fiarba sub capac, 5 minute.
Eu am ales sa servesc aceasta mancare, alaturi de un pilaf.
Punct ochit, punct lovit! Fiului meu ii place carnea picanta si mananca cu placere pilaful.
Pofta buna va doresc si voua!

Vezi si reteta de Pui cu smantana si ciuperci.

TIPS-URI

1

Putem folosi supa de carne sau legume in locul apei. Daca vreti mai picant, puteti folosi fulgi de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpa de porc in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]