Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

de Bucataras in Paste, 16 Apr 2024 | 1408 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Ce spuneti de o Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta? Sunt gustoase, usor de facut si au o culoare minunata. Iata ca v-am dat din start trei argumente ca sa incercati reteta noastra.
      Pentru Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: paste, sfecla, ceapa, usturoi, parmezan si feta.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta:
      • Rigatoni (paste), cantitatea dorită pentru porții
      • 3 bucați sfeclă fiartă
      • 150-200 ml smântână lichidă
      • 4-6 linguri ulei de măsline
      • putin unt
      • 1 ceapă roșie
      • 4-5 căței de usturoi
      • Sare și piper, după gust
      • 1 lingură parmezan ras
      • Brânză feta, după preferință
      • Muguri de pin (opțional)
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta:

      Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta:

      Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și lăsați pe foc până devine pătrunsă. Se poate folosi și sfeclă prefiartă.

      Fierbeți rigatoni conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu sare, până când sunt al dente. Scurgeți-le bine și lăsați-le deoparte.

      Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie mare, adăugați unt, apoi ceapa roșie tocată și cățeii de usturoi întregi. Căliți-le până devin aurii și aromate.

      Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați sfeclă fiartă și tăiată în bucăți, ceapă călită, puțin parmezan, smântâna lichidă, puțin ulei de măsline și puțină sare. Mixați până obțineți o pastă fină și omogenă, apoi transferați-o în tigaie la loc.

      Lăsați sosul să fiarbă pentru câteva minute până se îngroașă puțin. Condimentați sosul cu sare și piper după gust.

      Adăugați rigatoni fierte în tigaie și amestecați-le bine cu sosul de sfeclă. Presărați parmezanul ras și amestecați din nou. Serviți rigatoni cu sfeclă și brânză feta, presărând deasupra muguri de pin dacă doriți.

      Din seria rețetelor rapide cu paste vă recomandăm și Paste cu porumb si smantana, Pasta al limone sau Paste cu sos de ciuperci.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

      pe 21.03 la 15:03

      Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

      pe 21.03 la 14:02

      Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

      pe 21.03 la 10:21

      Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

      pe 20.03 la 17:01

      Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

      pe 20.03 la 16:51

      TOP
      utilizatori

      Rocsi

      2285 puncte

      oanapl

      1086 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      abstract01

      400 puncte

      vasimur

      222 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Lasagna cu carne de pui si ciuperci